Uudistimme verkkosivut ja palvelut!

,

Kasvu ei synny kädet taskussa

Yrityksemme onkin kasvanut vauhdilla viimeisten parin vuoden aikana, joten on aika näyttää ylpeästi se, mitä olemme saavuttaneet. Ja koska haluamme kasvaa entistä enemmän niin uudistimme verkkosivumme ja palveluvalikoimamme vastaamaan enemmän sitä, mitä Groteski on tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa.

Uudistuneeseen palveluvalikoimaamme kuuluu brändi- ja kampanjasuunnittelu, visuaalinen suunnittelu sekä digitaaliset ratkaisut. Käy tutustumassa palveluihimme! Referenssejä tullaan lisäämään viikoittain seuraavan parin kuukauden ajan ja blogi otetaan tehokäyttöön sekä lisätään verkkonäkyvyyttä monin eri tavoin. Yritys -sivulle on lisätty myös Groteskin arvot, visio ja missio. Niiden määrittely on ollut tärkeä osa kasvuprosessia ja ne otetaan jatkossa huomioon kaikessa toiminnassa.

Amattilaiset apunasi

Meillä on tekijöinä luovia suunnittelijoita ja pirun kovia koodareita, joten lopputuloksena syntyy väkisinkin näyttäviä visuaalisia toteutuksia ja vaikuttavia verkkoratkaisuja. Olemme ylpeitä jokaisen ammattitaidosta, mutta emme jäykistele turhia vaan jokaiselle saa höpötellä niin asiasta, kuin sen vierestä. Groteski on mainostoimisto, joka istuu asiakkaansa kanssa samalla puolella pöytää. Meillä arvostetaan asiakasta ja asiakkaille toteutetaan vain parasta mahdollista jälkeä. Asiakas tietää aina, mistä hän maksaa ja työn laadusta pidetään kiinni poikkeuksetta.

Ota yhteyttä, jos kaipaat tekijöitä markkinointisi tueksi!