Me tehdään eikä selitellä

Töitä tehdään Mikkelissä, mutta asiakkaita sijaitsee Etelä-Savon lisäksi myös muualla Itä-Suomessa ja Uudellamaalla. Meillä työskentelee kymmenen ammattilaista, joiden kädenjäljestä syntyy näyttävät mainonnan materiaalit ja vaikuttavat verkkoratkaisut. Valitse itsellesi paras yhteydenottotapa - soita, lähetä sähköpostia, chattaile tai viestitä some-kanavissa. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Ota yhteyttä

Jyrki Suvimaa

Jyrki Suvimaa

Toimitusjohtaja, osakas
Asiakkuudet, tarjoukset, rekrytoinnit, laskutus
[email protected]
044 3412 001

Henna Huuhka

Henna Huuhka

Projektipäällikkö
Projektit, yhteydet
[email protected]
045 604 4878

Käyntiosoite

Mainostoimisto Groteski oy
Maaherrankatu 14
50100 MIKKELI

Laskutus

Emme käsittele paperi‐ tai sähköpostilaskuja. Pyydämme lähettämään laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina; tai sitten vaihtoehtoisesti kirjeitse tai sähköpostilla alla oleviin skannaus‐osoitteisiin:

Verkkolaskut

Verkkolaskut
Yrityksen nimi: Mainostoimisto Groteski Oy
Y-tunnus: 2490258-6
Verkkolaskuosoite: 003724902586
Operaattori: E204503
Välittäjä: OpusCapita Solutions Oy

Sähköpostilaskut

Sähköpostilaskut (yhdessä sähköpostissa enintään kymmenen pdf‐liitettä, jokaisesta liittees‐tä muodostuu oma laskunsa) osoitteeseen

[email protected]

Paperilaskut

Mainostoimisto Groteski Oy
PL38832
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että tähän lasku‐tusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Löydät meidät täältä

Laita viestiä!