Digitaaliset ratkaisut

Modernit ja ketterät digitaaliset ratkaisut mahdollistavat liiketoiminnan tehokkaan kehittämisen sekä asiakaslähtöisen palvelukanavan tarjoamisen asiakkaille. Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-verkkopalveluihin, WooCommerce-verkkokauppoihin, integraatioihin sekä markkinointiin digitaalisessa maailmassa.

räätälöityjä ja asiakaslähtöisiä

Digitaalisia ratkaisuja

Toteutamme intohimolla ja ammattitaidolla räätälöityjä asiakaslähtöisiä verkkopalveluratkaisuja, jotka sopivat ja edistävät juuri teidän liiketoimintaanne. Suunnittelemme ja kehitämme verkkosivut ja -kaupat yksi kerrallaan omanlaisekseen ilman pakettiratkaisuja, jotta voimme taata, että verkkopalvelu toimii varmasti kuten pitää. Pidämme kehityksen lähtökohtina helppokäyttöisyyttä ja käyttäjälähtöisyyttä, palvelun kestävää elinkaarta ja tietoturvallisuutta.

Arvojemme mukainen läpinäkyvyys, rehellisyys ja reiluus näkyvät kaikessa toiminnassamme aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

Wordpress-verkkosivustot

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot WordPressilla erilaisiin tarpeisiin ketterästi ja laadukkaasti helppokäyttöisyyttä unohtamatta. Meillä on jo lähes kymmenen vuoden kokemus erikokoisista WordPress-verkkosivuista.

WooCommerce-verkkokaupat

Tarjoamme verkkokaupparatkaisut suositulla ja modernilla WooCommercella-verkkokauppa-alustalla toteutettuna. WooCommerce soveltuu monipuolisesti erikokoisten, niin pienten kuin suurtenkin organisaatioiden käyttöön.

Verkkopalvelut

Verkkopalvelu voi toimia kuten tavallinen verkkosivusto, mutta pitää sisällään suurempia toiminnallisuuksia ja  kokonaisuuksia. Toteutamme juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvat räätälöidyt verkkopalvelut, jotka voivat toimia sekä asiakkaan sisäisenä kanavana että osana ulkoista viestinnän ja palvelun tarvetta.

Räätälöidyt mobiilisovellukset

Onko teillä idea tai tarve uudelle mobiilisovellukselle? Toteutamme käyttäjälähtöiset ja visuaalisesti houkuttelevat mobiilisovellukset kustannustehokkaasti modernein menetelmin sekä iOs- että Android-alustoille.

Integraatiot

Integroimalla eli yhdistämällä ulkoinen järjestelmä verkkopalveluun tai -kauppaan vähentää henkilöresurssien työmäärää mm. toistuvissa ja työläissä työtehtävissä. Tiimimme on vuosien aikana toteuttanut kymmeniä eri integraatioita verkkopalveluihin.

Ylläpito ja jatkokehitys

Varmistamme, ettei asiakas jää yksin myöskään julkaisun jälkeen vaan huolehdimme tarpeiden mukaan palvelusta sen koko elinkaaren ajan. Tarjoamme sekä teknistä ylläpitoa, joka takaa palvelun jatkuvuuden että käyttötukea ylläpitäjille. Hoidamme jatkossa myös tarvittavat muutostyöt aktiivisesti.

Digimarkkinointi

Digimarkkinoinnilla varmistetaan näkyvyys ja löydettävyys hakukoneissa sekä sosiaalisen median kanavissa. Toteutamme pienemmät ja suuremmat tavoitteelliset kampanjat oikeat kohderyhmät huomioiden optimoidusti ja kustannustehokkaasti.

Miksi valita meidät

Suoraviivainen projektinhallinta

Ammattitaitoiset projektipäällikkömme ja projektinhallintaa tukevat prosessit ja vaiheistus varmistavat projektin sujuvuuden.

Läpinäkyvä toiminta

Arvojemme mukainen toiminta näkyy kaikissa prosessin vaiheissa aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

Kokemus ja osaaminen

Tiimillämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus verkkopalveluiden kehityksestä. Olemme toteuttaneet WordPress-verkkopalveluita jo vuodesta 2012 lähtien ja sinä aika olemme julkaisseet satoja erilaisia toteutuksia.

Riittävät resurssit

Tiimimme koko takaa, että sovitut työt tehdään aikataulussa. Jokaiselle tiimin jäsenelle on tarvittaessa varahenkilö, joka varmistaa työn sujuvuuden, myös häiriötilanteiden sattuessa.

Reiluus ja rehellisyys

Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja reilusti.

Luottamus

Olemme toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Kiinnostuitko?

Soita Samille

[email protected]
044 068 2121

Ajankohtaista