Referenssit

Groteskin tekijöinä on luovia suunnittelijoita ja pirun kovia koodareita, joten lopputuloksena syntyy väkisinkin näyttäviä visuaalisia toteutuksia ja vaikuttavia verkkoratkaisuja. Toimistoltamme lähtee jatkuvalla tahdilla erilaisia brändi- tai kampanjamateriaaleja ja -suunnitelmia. Käsistämme on syntynyt myös satoja WordPress-verkkosivuja ja kymmeniä WooCommerce-verkkokauppoja. Töitä tehdään Mikkelissä, mutta asiakkaita sijaitsee Etelä-Savon lisäksi myös muualla Itä-Suomessa ja Uudellamaalla. Toimintamme on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana eikä kasvutahtia todellakaan aiota jarrutella.

Annetaan referenssien puhua puolestaan.

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Mainontaa seudun yritysten hyväksi

Kehitysyhtiö kilpailutti mainostoimistopalvelut keväällä 2019 ja Groteski voitti osa-alueista graafisen suunnittelun ja verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen. Tiiviillä yhteistyöllä olemme saavuttaneet hienoja kampanjoita ja tehneet upeita kokonaisuuksia, materiaaleja ja verkkosivuja.

Lue lisää
Gofore Oyj

Groteski Goforen nettisivujen ylläpitäjänä

Groteski on ollut osana Goforen sisäistä heidän omien nettisivujen kehitykseen suunnattua nettisivutiimiä alkuvuodesta 2018 asti. Groteskin rooli tiimissä on ylläpitää ja jatkokehittää Goforen omia nettisivuja jatkuvasti muuttuvien tarpeiden ja vaatimusten pohjalta.

Lue lisää
Fh Invest Oy

Brändiuudistuksella valtakunnalliseksi tekijäksi

Toteutimme FH Invest -rakennuttajakonsernille FH Asunnot -brändi- ja ilmeuudistuksen. FH Asuntojen julkaisun myötä koko yhtiön viestintä yhtenäistyi, sillä tuotemerkki kattaa FH Investin sekä FH Rakentajien toiminnan kaikki osa-alueet, aina suunnittelusta rakentamiseen ja asunnon luovutukseen saakka. Brändi- ja ilmeuudistuksen myötä toteutimme lähes kaikki konsernin markkinointimateriaalit uuden ilmeen mukaisiksi.

Lue lisää
Mikkelin kaupunki

Vaihtamalla paranee! Elämänlaatu nimittäin

Toteutimme lokakuussa 2020 markkinointikampanjan, työvoiman ja yrittäjien saamiseksi Mikkeliin ja seutukuntiin. Kampanjasuunnittelu käynnistyi nopealla aikataululla ja markkinointisuunnitteluun, kampanjan viesteihin, kohderyhmän segmenttien tunnistamiseen sekä heitä kiinnostavien kampanjamateriaalien toteuttamiseen saatiin nopeasti hyvin yksimielinen näkemys koko työryhmän voimin.

Lue lisää
Kenora Oy

Kestäviä ja tyylikkäitä hirsikoteja

Kenora rakentaa ekologisia, terveellisiä, korkealaatuisia ja tyylikkäitä hirsikoteja, jonka verkkosivut eivät enää vastanneet nykyhetkeä eivätkä myös olleet teknisestikään ajantasalla. Haastoimme asiakasta miettimään tulevaisuuttaan brändin ja markkinoinnin lähtökohdista ja toteutimme yrityksen nykytilaa vastaavat verkkosivut.

Lue lisää