Visuaalinen suunnittelu

Visuaalisen suunnittelun avulla herätetään tunteita, luodaan mielikuvia ja ohjataan haluttuun suuntaan. Brändi- ja suunnittelutyön onnistuminen edellyttää asiakkaan syvällistä tuntemista, joka onnistuu aktiivisella viestinnällä molempiin suuntiin. Meille kekseliäs, vaikuttava ja laadukas visuaalinen suunnittelu on kunnia-asia.

Vaikuttavaa ja unohtumatonta

Visuaalista suunnittelua

Toteutamme intohimolla ja ammattitaidolla vaikuttavaa graafista suunnittelua ja brändejä, jotka kestävät aikaa. Haluamme olla tunnettuja laadusta ja tinkimättömästä tavasta luoda ja toteuttaa unohtumattomia kokonaisuuksia, kuvituksia ja niitä ”hullujakin” ideoita. Keskustelemme, mietimme ja sparraamme ajatuksia niin asiakkaan kanssa kuin keskenäämmekin tiimeissä.

Arvojemme mukainen läpinäkyvyys, rehellisyys ja reiluus näkyvät kaikessa toiminnassamme aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

Brändit

Brändin huolellinen suunnittelu auttaa yrityksen, tuotteen tai palvelun tunnistettavuudessa: tuttuun brändiin on helpompi uskoa kuin tuntemattomaan. Brändiä suunnitellessa pyritään tuomaan esiin vahvuudet, arvot, tarina ja erottumaan kilpailijoista. Kuten minkä tahansa prosessin, myös brändisuunnittelun aloittamiseksi tarvitsemme pohjan, eli ymmärryksen asiakkaan toimialaan, tuotteeseen tai palveluun. Keräämme tietoa: kuuntelemme, kyselemme, tulkitsemme mahdolliset ongelmakohdat ja luomme yhteisen ymmärryksen. Pohjan päälle rakennamme suunnitelman, määrittelemme tavoitteet ja mittarit. Ratkaisemme ongelmat, tutustumme kilpailijoihin ja kohderyhmiin, haastamme asiakkaan näkemyksiä ja sovimme prosessin etenemisestä, jonka mukaisesti lähdemme suunnittelemaan ja toteuttamaan brändiä.

Graafinen suunnittelu

Taidokkaasti rakennettu visuaalinen identiteetti mahdollistaa helposti tunnistettavan graafisen ilmeen. Yrityksen graafiseen ilmeeseen kuuluu yrityksen tunnus, logo. Mutta myös erilaiset käytettävät elementit esimerkiksi lomakkeissa tai verkkosivuilla. Suunnittelemme myös käyntikortit, powerpoint-pohjat ja vaikkapa autoteippaukset sekä messuosastot.

Kuvitukset

Kuvituksen päätehtävä on herättää katsojan mielenkiinto ja luoda oikeanlainen tunnelma aiheen mukaan. Kuvituksia tehdään aina monikäyttöisistä ikoneista laajoihin karttakuviin ja kirjojen kuvituksista suuriin seinämaalauksiin. Meillä nimittäin osataan piirtää. Ja vielä ihan perinteisesti kynällä, tussilla, maalaamalla tai sitten modernisti tietokoneella.

Taittaminen

Printti ei ole kuopattu, vaan muuttunut katalogien kulta-ajasta vahvaksi viestinnän osa-alueeksi. Meillä hallitaan taittaminen, oli kyseessä sitten pienikokoinen lehti-ilmoitus, esite, julkaisu tai kaksisataasivuinen kirja. Autamme myös etsimään oikeat kumppanit painatusta varten, sillä meillä on vuosien mittaan kertynyt laaja alihankkijaverkosto niin paikallisista, kuin valtakunnan toimijoista.

Valokuvaus

Valokuvat ovat merkittävä osa yrityksen ilmettä ja mainosmateriaalien visuaalisuutta. Kuvamaailma linjataan entistä tarkemmin yrityksen visuaalista ilmettä suunnitellessa, aina henkilö-, tuote- ja toimipistekuvauksia myöten. Emme kuitenkaan koe, että yrityksen kuvapankin tulee sisältää satoja vaihtoehtoja, vaan asiakkaan kuvamaailmaa suunnitellessa otamme huomioon käytetyt kanavat, tarpeet ja kuvien monikäyttöisyyden. Toteutamme asiakkaan tarpeen mukaiset kuvaukset niin studiossa, asiakkaan toimitiloissa, miljöössä kuin taivaalta käsin dronella.

Miksi valita meidät

Suoraviivainen projektinhallinta

Ammattitaitoiset projektipäällikkömme ja projektinhallintaa tukevat prosessit ja vaiheistus varmistavat projektin sujuvuuden.

Läpinäkyvä toiminta

Arvojemme mukainen toiminta näkyy kaikissa prosessin vaiheissa aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

Kokemus ja osaaminen

Tiimillämme on yhteensä kymmenien vuosien kokemus visuaalisesta suunnittelusta. Meille kekseliäs, vaikuttava ja laadukas visuaalinen suunnittelu on jokapäiväinen toteutuva tavoite.

Riittävät resurssit

Tiimimme koko takaa, että sovitut työt tehdään aikataulussa. Jokaiselle tiimin jäsenelle on tarvittaessa varahenkilö, joka varmistaa työn sujuvuuden, myös häiriötilanteiden sattuessa.

Reiluus ja rehellisyys

Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja reilusti.

Luottamus

Olemme toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Kiinnostuitko?

Soita jyrkille

[email protected]
044 3412 001

Ajankohtaista