Mainostoimisto Groteski yrityksenä

Groteski on ihan hiton hyvä mainostoimisto, mutta myös adjektiivi, kirjasintyyppi ja koristeaihe. Meidän jokapäiväiseen toimintatapaan kuuluu sanoa asiat kuten ne ovat ja ilmaisemme aina oman mielipiteemme, varsinkin jos asiakas kulkee pitkin lepikkoa. Olemme ylpeitä jokaisen ammattitaidosta, mutta emme jäykistele turhia vaan jokaiselle saa höpötellä niin asiasta kuin sen vierestä.

Ai että miksi me ollaan niin hiton hyviä?

Huolehdimme, ettei asiakas suuntaa markkinoinnissaan pitkin pientareita. Joskus asiakkaan keula voi olla suunnattuna penkkaan hänen itsensä huomaamatta, jolloin tehtävämme on kääntää rattia ja ohjata asiakas oikeaan suuntaan. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja huolehdimme siitä, ettei määritelty budjetti ylity. Olemme aina tarkkoja työn laadusta riippumatta siitä, onko kyseessä nopea toimeksianto tai isompi projektikokonaisuus.

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeintä, joten läpinäkyvyys prosessin kaikissa osa-alueissa on itsestäänselvyys, aina aloituspalavereista hinnoitteluun ja laskutukseen saakka. Arvostamme jokaista asiakasta ja toteutamme heille vain parasta mahdollista jälkeä. Meille pitää sanoa, jos jokin menee pieleen tai ei onnistunut, sillä siten voimme kehittyä ja olla entistäkin parempia.

Groteski koostuu luovista suunnittelijoista ja pirun kovista koodareista, joten lopputuloksena syntyy väkisinkin näyttäviä visuaalisia toteutuksia ja vaikuttavia verkkoratkaisuja.

Tekijät

Janne Tallqvist, Toimitusjohtaja, osakas
[email protected]
045 3544 244

Jyrki Suvimaa, Luova johtaja, osakas
[email protected]
044 3412 001

Sami Tarkiainen, Teknologiajohtaja, osakas
[email protected]
044 068 2121

Heli Pitkänen, projektipäällikkö
[email protected]
040 516 1185

Ville Laitinen, web-kehittäjä
[email protected]

Petri Liuska

Petri Liuska, web-kehittäjä
[email protected]

Heleen Paukkunen, AD, graafinen suunnittelija
[email protected]
044 297 0889

Ada-Sofia Nieminen, käyttöliittymäsuunnitelija
[email protected]
044 734 1200

Aino-Maria Vuoti, graafinen suunnittelija
[email protected]
045 275 8539

Mirja Ruti-Marttinen, graafinen suunnittelija
[email protected]
041 311 9924

Tuula Valjakka, graafinen suunnittelija
[email protected]
050 386 0272

Arvot, visio ja missio

Groteski on mainostoimisto, joka istuu asiakkaansa kanssa samalla puolella pöytää. Groteskilla arvostetaan asiakasta ja asiakkaille toteutetaan vain parasta mahdollista jälkeä. Asiakas tietää aina, mistä hän maksaa ja työn laadusta pidetään kiinni poikkeuksetta.

Arvot

Groteskin arvoja ovat rehellisyys, reiluus ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa. Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja luotettavasti. Haluamme lisäksi olla olla toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Visio

Tavoitteena seuraavan kahden vuoden aikana on kolminkertaistaa liikevaihto ja olla tunnettu mainostoimisto Suomessa. Haluamme, että yrityksemme tunnetaan laadusta ja ammattitaidosta sekä siitä, että meillä on innostava ja hyvä työpaikka. Asiakaspalvelumme ja viestintämme kaikkiin suuntiin pitää olla huippuluokkaa!

Missio

Työtä tehdään intohimolla, eikä vain siksi, että sitä olisi tehtävä. Intohimon kautta tulee myös kehittymistä ja kasvua. Kasvu mahdollistaa sen, että voimme tuottaa hyvää, siksi olemme mukana monissa hyväntekeväisyys- ja kumppaniohjelmissa.

Hallitus

Groteski haluaa olla parempi mainostoimisto ja kasvutavoitteemme ovat korkealla. Tavoitteen saavuttamista varten keväällä 2021 Groteskin hallitus sai yrityksen ulkopuolista vahvistusta Lauri Mertaojan hypättyä mukaan varsinaikseksi hallituksen jäseneksi. Hallituksen tarkoituksena on ohjata yritys entistä kovempaan kasvuun ja kehitykseen. Tutustu hallituksen jäsenten LinkedIn profiileihin kunkin jäsenen alta.

Sami Tarkiainen, HPJ
[email protected]
044 068 2121
LinkedIn
Janne Tallqvist
[email protected]
045 3544 244
LinkedIn
Jyrki Suvimaa
[email protected]
044 3412 001
LinkedIn
Lauri Mertaoja
[email protected]
040 040 7213
LinkedIn