Mainostoimisto Groteski yrityksenä

Olemme 13 ammattilaisen mainostoimisto, joka on jo 10 vuoden ajan toteuttanut asiakkaille vaikuttavaa graafista suunnittelua ja brändejä sekä räätälöityjä asiakaslähtöisiä verkkopalveluratkaisuja. Haluamme, että yrityksemme tunnetaan laadusta ja ammattitaidosta sekä siitä, että meillä on innostava ja hyvä työpaikka.

Kasvu ei synny kädet taskussa

Yrityksemme täytti tänä vuonna 10 vuotta. Viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet tasaisen vauhdikkaasti. Emme ole kuitenkaan lähteneet laajentamaan palvelutarjontaamme vaan olemme keskittyneet siihen, minkä osaamme parhaiten eli vaikuttavan graafisen suunnittelun ja brändien rakentamisen sekä räätälöityjen ja asiakaslähtöisten verkkopalveluratkaisujen toteutuksen intohimolla ja ammattitaidolla.

Olemme keskittäneet osaamistamme ja jakaneet yrityksemme kahteen tiimiin: visuaalisen suunnittelun sekä digitaalisten ratkaisujen tiimiin. Jaottelulla selkeytämme sisäisiä toimintatapojamme ja kehitämme edelleen molempien tiimien toimintaa. Meille on tärkeää, että se mitä teemme, tehdään kunnolla ja täysillä!

 

Miksi valita meidät

Suoraviivainen projektinhallinta

Ammattitaitoiset projektipäällikkömme ja projektinhallintaa tukevat prosessit ja vaiheistus varmistavat projektin sujuvuuden.

Läpinäkyvä toiminta

Arvojemme mukainen toiminta näkyy kaikissa prosessin vaiheissa aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

Kokemus ja osaaminen

Toimistomme ammattilaisilla on kokemusta näyttävistä, kekseliäistä ja monipuolisista toteutuksista jo kymmenien vuosien ajalta.

Riittävät resurssit

Yrityksemme ammattilaisten määrä takaa, että sovitut työt tehdään aikataulussa. Jokaiselle tiimin jäsenelle on tarvittaessa varahenkilö, joka varmistaa työn sujuvuuden, myös häiriötilanteiden sattuessa.

Reiluus ja rehellisyys

Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja reilusti.

Luottamus

Olemme toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Tekijät

Faycal Jadda

Projektipäällikkö

Jasu Koskivirta

web-kehittäjä

Anni Kylmälä

graafinen suunnittelija
Ville Laitinen

Ville Laitinen

web-kehittäjä
Petri Liuska

Petri Liuska

web-kehittäjä
Ada-Sofia Nieminen

Ada-Sofia Nieminen

käyttöliittymäsuunnittelija

Heleen Paukkunen

AD, graafinen suunnittelija

Heli Pitkänen

Projektipäällikkö

Mirja Ruti-Marttinen

AD, graafinen suunnittelija
Jyrki Suvimaa

Jyrki Suvimaa

Toimitusjohtaja, osakas
Sami Tarkiainen

Sami Tarkiainen

Teknologiajohtaja, osakas

Tuula Valjakka

graafinen suunnittelija

Aino-Maria Vuoti

graafinen suunnittelija

Arvot, visio ja missio

Meille on tärkeää määritellä arvot, visio ja missio sillä ne ohjaavat toimintaamme niin asiakkaitamme kuin työntekijöitämmekin kohtaan.

Arvot

Groteskin arvoja ovat rehellisyys, reiluus ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassa. Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja luotettavasti. Haluamme lisäksi olla olla toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Visio

Tavoitteena on kasvaa hallitusti ja olla tunnettu mainostoimisto Suomessa. Haluamme, että yrityksemme tunnetaan laadusta ja ammattitaidosta sekä siitä, että meillä on innostava ja hyvä työpaikka. Asiakaspalvelumme ja viestintämme kaikkiin suuntiin pitää olla huippuluokkaa!

Missio

Työtä tehdään intohimolla, eikä vain siksi, että sitä olisi tehtävä. Intohimon kautta tulee myös kehittymistä ja kasvua. Kasvu mahdollistaa sen, että voimme tuottaa hyvää, siksi olemme mukana monissa hyväntekeväisyys- ja kumppaniohjelmissa.

Hallitus

Ymmärrämme hallitustyöskentelyn merkityksen kasvuyrityksessä. Hallituksen tarkoituksena on ohjata yritys entistä kovempaan kasvuun ja kehitykseen. Tutustu hallituksen jäsenten LinkedIn profiileihin kunkin jäsenen alta.

Sami Tarkiainen, HPJ
[email protected]
044 068 2121
LinkedIn
Jyrki Suvimaa
[email protected]
044 3412 001
LinkedIn
Lauri Mertaoja
[email protected]
040 040 7213
LinkedIn