Palvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluu brändi- ja kampanjasuunnittelu, visuaalinen suunnittelu sekä digitaaliset ratkaisut - eli kaikki osa-alueet, joita mainostoimistokumppanilta kaipaat. Groteskin tekijöinä on luovia suunnittelijoita ja pirun kovia koodareita, joten lopputuloksena syntyy väkisinkin näyttäviä visuaalisia toteutuksia ja vaikuttavia verkkoratkaisuja.

Brändi- ja kampanjasuunnittelu

Yritysilme tai brändi on paljon muutakin kuin pelkkä logo. Brändi on yrityksen, tuotteen, palvelun tai henkilön ympärille rakentuva maine. Brändiin kuuluu ilmeen lisäksi myös yrityksen esittämä viesti, arvot ja tarina. Vahvan brändin alle voidaan suunnitella mitä tahansa kaupallisia toimenpiteitä, kun toimijan, tuotteen tai palvelun tavoitteet on mietittynä.

Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen eli graafinen suunnittelu rinnastetaan usein mainosmateriaalin tai logon suunnitteluun. Tämä toki pitää paikkansa, mutta visuaalinen suunnittelu on oikeastaan paljon paljon enemmän. Se antaa toimistolle sielun ja olemuksen, määrittelee toimiston maineen ja aseman.

Digitaaliset ratkaisut

Nettisivut, kotisivut, verkkosivut – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jo vuosia verkkosivusto on ollut paikka tehdä myyntiä ja sen vuoksi myös paikka, johon kaiken markkinoinnin tulisi ohjata asiakasta. Verkkosivujen olemassaolo ei kuitenkaan yksinään riitä, vaan sivuston tarkoitus on tuoda hyötyä eli euroja kassaan.