Joulun tuotteet hankitaan tänä vuonna paikallisilta toimijoilta!

,

On sanomattakin selvää, kuinka laajasti poikkeusvuosi on vaikuttanut yritysten toimintaan. Joulukuun alusta tiukentuneet rajoitukset tuovat vieläkin suurempaa epävarmuutta kuluttajien ostokäyttäytymiseen joulusesongin aikana. On kuitenkin erityisen tärkeää muistaa, että paikalliset toimijat tarvitsevat nyt kuluttajia. Asioiminen yrityksissä on turvallista, kun muistamme noudattaa viranomaisten ohjeita.

Mainostoimisto Groteski avasi keväällä poikkeusajan alkaessa Valitseviisaasti.fi-sivuston, jonne yritykset ja muut toimijat valtakunnallisesti saivat lisätä oman palvelukuvauksensa. Sivusto toteutettiin auttamaan kuluttajia löytämään alueensa toimijat kootusti yhdestä paikasta ja sivusto levisikin nopeasti yli viidellekymmenelle paikkakunnalle.

Joulukuun alussa Groteskilla pohdittiin yhdessä Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:n toiminnanjohtaja Kati Häkkisen kanssa sivuston kehittämismahdollisuuksia, joiden myötä palvelu auttaisi joulusesongin aikana toimijoita vieläkin konkreettisemmin.

– Valitseviisaasti.fi -palvelua kehitettiin palvelemaan erityisesti mikkeliläisiä yrityksiä joulusesongin aikana. Sivustolle tehtiin oma sivu “Mikkelin joulu”, jonne yritykset voivat käydä lisäämässä tuotteita tai palveluita, joita kuluttajat voivat tilata suoraan sivuston lomakkeella. Lomakkeen tilaus lähtee yrityksen yhteyshenkilölle, joka hoitaa tilauksen käytännössä, kertoo Jyrki Suvimaa Groteskilta.

– Kaipasimme Mikkeliin kanavaa, jonka kautta kuluttajat voisivat keskitetysti löytää joululahjat paikallisilta yrityksiltä. Valitseviisaasti.fi -sivusto on jo tutuksi tullut palvelu, jota Groteski lähti välittömästi kehittämään, kun joulusesongin tarve ilmeni. Nyt palvelu toimii juuri toivottuun tarkoitukseen, iloitsee Mikke ry:n Kati Häkkinen.

– Tämä on meidän tapamme auttaa muita yrityksiä tänä hankalana aikana. Palvelu on edelleen maksuton kaikille ja toivomme, että yritykset ottavat palvelusta hyödyn itselleen. Palvelu toimii ikäänkuin kevyenä verkkokauppana, jatkaa Suvimaa.

Jokainen yritys, yhdistys ja urheiluseura voi käydä lisäämässä oman tuotteensa tai palvelunsa jo nyt kuluttajien tilattavaksi, osoitteeseen valitseviisaasti.fi/mikkelin-joulu

Lisätietoja Valitse viisaasti -palvelusta antavat:

Henna Huuhka
045 604 4878
[email protected]

Jyrki Suvimaa
044 341 2001
[email protected]