Innokas intoilija

,

Hymy on väkisinkin herkässä, kun mietiskelen kaikkia onnitteluja, viestejä ja puolestani hymyiltyjä hymyjä, jotka Groteskilla aloittamisen myötä olen saanut vastaanottaa. 
Nöyrimmät kiitokset näistä kaikista! 

Mielelläni kuitenkin kerron itsestäni hieman teille, jotka ovat vielä toistaiseksi uusia tuttavuuksia. Olen syntyperäinen mikkeliläinen elämän intoilija, joka rakastaa virkeää ja sympaattista kotikaupunkiaan kovasti.
Mikkelin toimijat, toimintaympäristöt ja -tavat ovat tulleet mukavasti tutuiksi tähänastisen työurani aikana. Oma ammattitaitoni on markkinoinnin ja tapahtumien maailmassa.

Pääsin jo nuorena naisena tutustumaan Mikkelin yritysverkostoihin ja eri sidosryhmiin, työskennellessäni Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö Miset Oy:llä ja tämän jälkeen Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:llä. 
Mikke ry:llä työskennellessäni aloin tutustua syvemmin myös tapahtumien maailmaan erilaisten promootioiden ja tapahtumaprojektien myötä. 

Hyppäsin mukaan Mikkelin Jukurien organisaatioon, joukkueen noustessa SM-liigaan vuonna 2016. Jukureilla verkostot vasta kasvoivatkin ja kokemusta markkinoinnin ja tapahtumatuotannon saralla kertyi enemmän kuin olisin osannut toivoakaan! Jukureilla työskentelyn lopetin liigakauden 2018-2019 päätyttyä, jonka jälkeen keskityin erilaisiin tapahtumaprojekteihin, vajaan vuoden ajan. 

Jo useamman vuoden olen myös päivätyöni ohella tehnyt erilaisia tapahtuma- ja markkinointiprojekteja yhteistuumin yrittäjä-puolisoni kanssa. Puolisoni Villen lisäksi kotonamme teputtelevat myös kaksi karvaista koirakaverusta. 

Pääsin aloittamaan Groteskilla projektipäällikön tehtävissä nyt maaliskuun alusta ja luulen, että osaamiseni täydentää hyvin Groteskin rautaista tiimiä. Työpäiväni tulevat koostumaan mm. erilaisista toimiston sisäisistä toimenpiteistä, yrityksemme markkinoinnista ja asiakkuuksien ylläpidosta. 
Kiteytettynä sanoisin, että tehtäväni on helpottaa muiden työarkea erilaisten toimenpiteiden myötä. Tämän ohella oma osaamiseni tuo varmasti Groteskia näkyviin myös erilaisten projektien, tempausten ja tapahtumien myötä. 

Kevään aikana meillä Groteskissa puhaltaa raikkaat tuulet, kun lähitulevaisuudessa on luvassa vaikka mitä uutta ja ihmeellistä. 
Mm. muutaman viikon kuluttua toimistomme muuttaa torin laidalle. Lisäksi etsimme vielä uutta tekijää porukkaamme ja nettisivumme saavat kokea täyspäivityksen.

Meillä menee täällä aika hyvin!