Innokas intoilija

,

Hymy on väkisinkin herkässä, kun mietiskelen kaikkia onnitteluja, viestejä ja puolestani hymyiltyjä hymyjä, jotka Groteskilla aloittamisen myötä olen saanut vastaanottaa. 
Nöyrimmät kiitokset näistä kaikista! 

Mielelläni kuitenkin kerron itsestäni hieman teille, jotka ovat vielä toistaiseksi uusia tuttavuuksia. Olen syntyperäinen mikkeliläinen elämän intoilija, joka rakastaa virkeää ja sympaattista kotikaupunkiaan kovasti.
Mikkelin toimijat, toimintaympäristöt ja -tavat ovat tulleet mukavasti tutuiksi tähänastisen työurani aikana. Oma ammattitaitoni on markkinoinnin ja tapahtumien maailmassa.

Pääsin jo nuorena naisena tutustumaan Mikkelin yritysverkostoihin ja eri sidosryhmiin, työskennellessäni Mikkelin seudun elinkeinoyhtiö Miset Oy:llä ja tämän jälkeen Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys Mikke ry:llä. 
Mikke ry:llä työskennellessäni aloin tutustua syvemmin myös tapahtumien maailmaan erilaisten promootioiden ja tapahtumaprojektien myötä. 

Hyppäsin mukaan Mikkelin Jukurien organisaatioon, joukkueen noustessa SM-liigaan vuonna 2016. Jukureilla verkostot vasta kasvoivatkin ja kokemusta markkinoinnin ja tapahtumatuotannon saralla kertyi enemmän kuin olisin osannut toivoakaan! Jukureilla työskentelyn lopetin liigakauden 2018-2019 päätyttyä, jonka jälkeen keskityin erilaisiin tapahtumaprojekteihin, vajaan vuoden ajan. 

Jo useamman vuoden olen myös päivätyöni ohella tehnyt erilaisia tapahtuma- ja markkinointiprojekteja yhteistuumin yrittäjä-puolisoni kanssa. Puolisoni Villen lisäksi kotonamme teputtelevat myös kaksi karvaista koirakaverusta. 

Pääsin aloittamaan Groteskilla projektipäällikön tehtävissä nyt maaliskuun alusta ja luulen, että osaamiseni täydentää hyvin Groteskin rautaista tiimiä. Työpäiväni tulevat koostumaan mm. erilaisista toimiston sisäisistä toimenpiteistä, yrityksemme markkinoinnista ja asiakkuuksien ylläpidosta. 
Kiteytettynä sanoisin, että tehtäväni on helpottaa muiden työarkea erilaisten toimenpiteiden myötä. Tämän ohella oma osaamiseni tuo varmasti Groteskia näkyviin myös erilaisten projektien, tempausten ja tapahtumien myötä. 

Kevään aikana meillä Groteskissa puhaltaa raikkaat tuulet, kun lähitulevaisuudessa on luvassa vaikka mitä uutta ja ihmeellistä. 
Mm. muutaman viikon kuluttua toimistomme muuttaa torin laidalle. Lisäksi etsimme vielä uutta tekijää porukkaamme ja nettisivumme saavat kokea täyspäivityksen.

Meillä menee täällä aika hyvin!

Lisää luettavaa

Ajankohtaista

Tervetuloa Aino-Maria!

Uutena groteskilaisena on aloittanut graafinen suunnittelija Aino-Maria Vuoti. Hän hoitaa tehtäviään pääsääntöisesti Jyväskylästä käsin, mutta käy muutaman kerran kuukaudessa myös Mikkelissä. Aino-Maria voi olla monelle jo tuttu, sillä hän on...

Lue lisää
Ajankohtaista

Groteski jatkaa Mikkelin kumppanina!

Groteski on valittu Mikkelin kaupungin sopimuskumppaniksi 1+1 vuoden sopimuksella, ainoana eteläsavolaisena toimistona sekä toiseksi kahdesta mainostoimistosta. Pääsemme siis jatkamaan jo kolme vuotta kestänyttä kumppanuutta ja kehittämään kaupungin brändiä vieläkin paremmaksi....

Lue lisää
Ajankohtaista

Uudistimme verkkosivut ja palvelut!

Kasvu ei synny kädet taskussa Yrityksemme onkin kasvanut vauhdilla viimeisten parin vuoden aikana, joten on aika näyttää ylpeästi se, mitä olemme saavuttaneet. Ja koska haluamme kasvaa entistä enemmän niin uudistimme...

Lue lisää