Groteski kehittyy!

,

Parempi hallitus ja organisoituneempi johto

Haluamme olla entistäkin parempi mainostoimisto ja tavoitteemme ovat korkealla. Siitä syystä päätimme toteuttaa merkittävän organisaatiomme muutoksen ja parantamisen. Ensimmäisenä alkoi keväällä 2021 organisaation sisäinen muutos ja parantaminen. Ensimmäisenä isona muutoksena Groteskin hallitus sai ulkopuolista vahvistusta Lauri Mertaojan hypättyä mukaan varsinaiseksi hallituksen jäseneksi. Laurilla on kymmenien vuosien kokemus hallitustyöskentelystä ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Laurin neuvojen ja huomioiden avulla Groteski onkin alkanut kehittymään aiempaa parempaan ja tehokkaampaan suuntaan.

Kesäkuun alkaessa Groteskissa koitti uuden ajan alku, “mustan auringon nousu”, kuten WordPress-kehittäjämme Ville letkautti. Suurena muutoksena oli oikean johtoportaan kehittäminen ja sisäisten olemassa olevien henkilöresurssien uudelleen järjestäminen. Auringon noustessa Groteskin toimitusjohtajana aloitti Janne Tallqvist, Jyrki Suvimaan hypätessä sivuun toimitusjohtajan pallilta ja ottaessa vahvempaa roolia luovana johtajana, sekä myynnistä vastaavana henkilönä. Tämän lisäksi esittelimme täysin uuden teknologiajohtajan roolin jonka täyttää Sami Tarkiainen. Janne, Jyrki ja Sami ovat kaikki Groteskin omistajia. 

Uskomme muutosten selkeyttävän Groteskin toimintaa tulevaisuudessa ja vievän meitä eteenpäin valitsemallamme kasvun tiellä. Tutustu meihin tarkemmin täältä!

Janne on muuttanut Porvooseen 

Janne on pakannut laukkunsa ja muuttanut Porvooseen kuluneen kesän aikana. Janne toimii kotoa Porvoosta käsin, mutta on tavattavissa koko pääkaupunkiseudun alueella koronan niin antaessa myöten. Jannen tavoitteena on vahvistaa Groteskin toimintaa PK-seudulla ja laajentaa asiakaskuntaa. 

Groteski vahvistaa henkilöstöään

Olemme rekrytoineet kaksi visuaalisen suunnittelun ammattilaista Jyväskylään, Aino-Maria Vuotin keväällä ja 16.8. aloittaneen Janita Immosen. Jyväskylästä ei löydy vielä vakituista toimistoa, mutta sellainen on suunnitteilla. Aino ja Janita ovat tarvittaessa tavattavissa. 

Tämän lisäksi meillä WordPress-kehittäjänä kesätöissä ollut Petri Liuska vahvistaa digitaalisten ratkaisujen tiimiä jäämällä taloon myös kesätöiden jälkeen.

 

-Janne