fbpx
Groteski

MAINOSTOIMISTO GROTESKI YRITYKSENÄ

14 markkinointiviestinnän ja digitaalisten ratkaisujen ammattilaista. Päämajana Mikkeli ja Helsinki. Asiakkaita palveltu yli kymmenen vuoden ajan graafisen suunnittelun, verkkopalveluratkaisujen sekä markkinointiviestinnän osalta.

Satoja onnistuneita projekteja sekä tyytyväisiä asiakkaita takaavat, että liiketoimintahaasteesi ratkotaan ammattitaidolla ja korkealla laadulla.

LUOVUUDELLA JA EROTTUVUUDELLA LIIKETOIMINTAASI VAHVEMMAKSI

Työkalupakistamme löytyy erinomaista graafista suunnittelua, teknisesti huippuluokkaisia verkkopalveluratkaisuja sekä briljanttia brändistrategian suunnittelua. Ammattilaistemme tärkein tehtävä on auttaa sinua menestymään. Toimimme asiakkaidemme luottokumppanina ja ratkaisemme yhdessä heidän kanssaan liiketoiminnallisia haasteita.

Lähtökohtaisesti suunnittelemme toteutuksia, joilla brändisi saadaan erottumaan kilpailijoista ja jäämään asiakkaidesi mieliin. Näin parannamme liiketoimintaasi.

Miksi valita meidät

Suoraviivainen projektinhallinta

Ammattitaitoiset projektipäällikkömme ja projektinhallintaa tukevat prosessit ja vaiheistus varmistavat projektin sujuvuuden.

Läpinäkyvä toiminta

Arvojemme mukainen toiminta näkyy kaikissa prosessin vaiheissa aina töiden aloituksesta, vedosten kommentointiin, hyväksyntään ja lopulta laskutukseeen.

KOKEMUS JA OSAAMINEN

Toimistomme ammattilaisilla on kokemusta näyttävistä, kekseliäistä ja monipuolisista toteutuksista jo kymmenien vuosien ajalta.

RIITTÄVÄT RESURSSIT

Tiimimme koko takaa, että sovitut työt tehdään aikataulussa. Jokaiselle tiimin jäsenelle on tarvittaessa varahenkilö, joka varmistaa työn sujuvuuden, myös häiriötilanteiden sattuessa.

REILUUS JA REHELLISYYS

Toimimme niin asiakkaitamme kuin groteskilaisia kohtaan avoimesti, oikeudenmukaisesti ja reilusti.

LUOTTAMUS

Olemme toimisto, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa toimiessa voi luottaa siihen, että sovitut asiat hoituvat.

Tekijät

Faycal Jadda

Projektijohtaja / strategi

Jasu Koskivirta

web-kehittäjä

Anni Kylmälä

graafinen suunnittelija

Ville Laitinen

web-kehittäjä

Petri Liuska

web-kehittäjä

Ada-Sofia Nieminen

käyttöliittymäsuunnittelija

Heleen Paukkunen

AD, graafinen suunnittelija

Mirja Ruti-Marttinen

AD, graafinen suunnittelija

Antti Saarela

Strategi / Luova suunnittelija

Jyrki Suvimaa

Toimitusjohtaja, osakas

Sami Tarkiainen

Teknologiajohtaja, osakas

Tuula Valjakka

graafinen suunnittelija

Aino Vuoti

graafinen suunnittelija

GROTESKIN ARVOT

LUOVA

Luovuus on toimintamme ytimessä. Kartoitamme aktiivisesti asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme ratkaisuja, joita ei muualta saa.

Kaikessa toiminnassamme tarjoamme keinoja, joilla asiakkaamme erottuu kilpailijoistaan. Tylsällä mainonnalla tai normeja noudattamalla erottuminen ei onnistu.

UTELIAS

Uteliaasti kuuntelemme asiakkaitamme ja opimme ymmärtämään heidän toimialaa, kilpailutilannetta sekä haasteita työn arjessa.

Seuraamme mitä alalla tapahtuu, mihin suuntaan teknologiat kehittyvät ja mikä somessa trendaa.

REILU

Olemme reilu kumppani sekä työnantaja. Teemme sen mitä on luvattu ja tarpeen vaatiessa haastamme rakentavasti. Kommunikaatio kanssamme on reilua sekä ratkaisuhakuista.

INHIMILLINEN

Emme puhu tekniikkaa emmekä jargonia vaan selkeää suomea. Olemme helposti lähestyttäviä. Asiakkaillemme haluamme olla joukkuetovereita, joiden kanssa kuljetaan kohti yhdessä määriteltyjä tavoitteita.

Ada-Sofia Nieminen suunnittelee Groteskille omaa design system:iä tai suomeksi kutsuttana suunnittelujärjestelmää.

Heissan!

Voinko auttaa sinua löytämään etsimäsi?

Grobotti