Än – yy – tee – NYT! Uusi Groteski on julkaistu!

,

Tulevaisuus on täällä. Groteski on ottanut ison harppauksen eteenpäin. Jatkossa toimistoltamme löytyy neljä ihka oikeaa tulevaisuuden tekijää kun mikkeliläinen digitoimisto Webpoint liittyi osaksi Groteskia. Jyrkin ja Minnan lisäksi tulevaisuutta tekevät nyt myös Janne Tallqvist ja Sami Tarkiainen. Heimo Ketola on jäänyt pois Groteskin toiminnasta.

Groteski on nyt myös digimainostoimisto. Haluaisitko oman appsin?

Janne ja Sami vahvistavat merkittävästi sähköistä osaamistamme. Nettisivut syntyvät vauhdilla ja koodi taipuu mukisematta tahtoomme. Jos markkinoilla ei ole asiakkaan tarpeisiin sopivaa ohjelmaa, niin sitten sellainen tehdään! Nettisivustot optimoidaan hakukoneystävällisiksi ja mobiiliin taipuviksi. Talon omin voimin syntyy myös puhelimissa ja tableteissa toimivat sovellukset, appsit.

Perinteinen graafinen suunnittelu, printti, on edelleen iso osa toimistomme arkea. Minna jatkaa edelleen taittojen, logosuunnittelun ja kuvittamisen parissa. Jyrki osallistuu myös graafiseen suunnitteluun projektien johdon ja yrityksen hallinnollisten asioiden ohella.

Nettisivut uudistuivat

Osana muutosta ovat myös nettisivummekin uudistuneet. Käy kurkkamassa palvelumme, josta löydät palveluittain työnäytteet. Googlen karttaakin voi nykyään mukavasti personoida. Ja teimmehän me videoita, erilaisia…miksi? Koska on olemassa toinenkin vaihtoehto ja koska me vaan voimme! Logokin koki pienen päivityksen.

Javascriptit, html:t ja css:t ovat lopultakin vain apuvälineitä kun tavoitteena on tuottaa vaikuttavaa viestintää ja mainontaa. Uskomme edelleen kantavaan ideaan ja vankkaan sisältöön. Tule käymään, soita tai laita viestiä. Keitellään kahvit. Jutellaan ja mietitään mikä olisi sinun yrityksellesi paras tapa olla osa tulevaisuutta. Digillä tai ilman.

Lisää luettavaa

Ajankohtaista

Groteski jatkaa Mikkelin kumppanina!

Groteski on valittu Mikkelin kaupungin sopimuskumppaniksi 1+1 vuoden sopimuksella, ainoana eteläsavolaisena toimistona sekä toiseksi kahdesta mainostoimistosta. Pääsemme siis jatkamaan jo kolme vuotta kestänyttä kumppanuutta ja kehittämään kaupungin brändiä vieläkin paremmaksi....

Lue lisää
Ajankohtaista

Uudistimme verkkosivut ja palvelut!

Kasvu ei synny kädet taskussa Yrityksemme onkin kasvanut vauhdilla viimeisten parin vuoden aikana, joten on aika näyttää ylpeästi se, mitä olemme saavuttaneet. Ja koska haluamme kasvaa entistä enemmän niin uudistimme...

Lue lisää
Ajankohtaista

Uskomaton vuosi 2020!

Kukapa olisi uskonut vuosi sitten, että jouluostoksille mentäessä pitää käyttää kasvomaskia, jotta ei sairastuisi globaalisti jylläävään pandemiaan. Ja, että sen seurauksena inhimilliset kärsimykset ovat mittaamattomia, maailmantalous laskee jyrkästi, yhteiskuntia suljetaan,...

Lue lisää