Tervetuloa Aino-Maria!

,

Uutena groteskilaisena on aloittanut graafinen suunnittelija Aino-Maria Vuoti. Hän hoitaa tehtäviään pääsääntöisesti Jyväskylästä käsin, mutta käy muutaman kerran kuukaudessa myös Mikkelissä. Aino-Maria voi olla monelle jo tuttu, sillä hän on ollut aikaisemmin töissä Mikkelissä. Tuttavallisemmin Aino, tulee täydentämään graafisen suunnittelijoiden tiimiä vahvalla osaamisellaan ja kokemuksellaan sekä kuvitustaidoillaan. Tervetuloa Groteskiin Aino, hienoa saada sinut osaksi toimiston mahtavaa ja rentoa työyhteisöä!

Tässä Ainon terveiset kaikille:
Moikka, mahtavaa päästä uudeksi vahvistuksesi groteskilaisten tiimiin! Olen opiskellut Lahdessa ja Mikkelistä ponnistanut graafiselle uralle ja noin reilu 3 vuotta sitten muuton myötä työt siirtyivät hetkeksi Jyväskylään.
Nyt olen palannut takaisin Mikkeliä kohti ja vahvistan Groteskin tiimiä graafisen suunnittelun nimissä ja olen aivan täpinöissäni! Erityisesti odotan kaikkia mahtavia projekteja ja kun pääsee näyttämään kyntensä sekä oppimaan uutta!
Kun en ole työpisteeni ääressä, täyttyy arki ja vapaa-aika kolme vuotiaan poikani suunnittelemien kostuumien kaavoittamisesta & ompelemisesta ja omista käsitöistä. Kynäilen myös mielelläni visuaalisuuksia somen ihmeellisessä maailmassa, jahka aina kerkeän. Jyväsjärven maisemat ja ulkoilu ovat lähellä sydäntäni ja mielenrauhaa. Näin kevään korvilla haluankin nuuskia (siitepölystä huolimatta) kevään raikkautta keuhkoihin ja ihastella leskenlehtimereä ojan pientareilta.Luonteeltani olen avulias, pirteä ja rempseä tyyppi. Filosofiseksi saatan heittäytyä ja pidän pitkistä ja polveilevista keskusteluista. Löytyy myös kulinaristin oireita! Fiilistelen musiikkia monesta eri genrestä ja haluaisin lukea kirjoja enemmänkin kuin kerkeän.
Ollaanpa siis kuulolla ja näkyillään täällä somessakin välillä!