Groteski on kasvava mikkeliläinen mainostoimisto, joka ajattelee suuria ja tähtää korkealle. Toimistomme sijaitsee melkoisen mukavassa paikassa, Mikkelin rautatieasemalla keskellä kaupunkia. Meillä mikään idea ei ole liian omituinen tai vähäpätöinen. Pienestäkin ajatuksesta voi kasvaa suuri tarina. Meillä pitää olla oma itsensä, kannustamme avoimuuteen ja suoruuteen kaikessa. Täydennämme toisiamme ja teemme hommia tiukasti tiiminä. Saatuamme pari uutta isoa asiakkuutta meillä olisi nyt tekemistä, joten haussa on

Graafinen suunnittelija
ja/tai AD

Voit olla urasi alussa, mutta toivomme sinulta silti vähintään muutaman vuoden kokemusta mainostoimistossa työskentelystä ja näyttöjä osaamisestasi. Tarjolla on graafisen suunnittelun hommia huippuasiakkaille ihan parhaassa työpaikassa. Graafinen suunnittelija on tekemisissä enemmän tuotantopuolen kanssa, mutta odotamme, että myös suunnittelu onnistuu hieman vaativimmissakin hommissa. AD saakin sitten vastata kokonaisuuksista laajemmin, joten vastuuta annetaan ja sitä saa ottaa.

Kuten huomaat, emme halua määritellä tehtäviä tarkemmin tai kertoa, mitä kaikkea ihanaa on luvassa, vaan haluamme joukkoomme ennenkaikkea ihmisen, joka on aito ja osaa ajatella ihan normaalisti. Lähes yhtä tärkeää meille edellämainittujen asioiden lisäksi on se, että olet hyvä tyyppi. Jos kaipaat hierarkiaa, nimilappuja rintapielessä, työasuja tai tiukkaa ohjeistamista kaikessa, ei Groteski ole sinun paikkasi. Olemme ihmisen kokoinen työpaikka, jossa omistajatkin ovat ihan tavallisia ihmisiä. Tai ainakin vaikuttavat siltä.

Kerro itsestäsi vapaamuotoisesti ja lähetä hakemuksesi 28.6.2019 mennessä osoitteeseen
if.ik1566536334setor1566536334g@yrk1566536334er1566536334
Valinnat tehdään hyvän tekijän löydyttyä, toivottavasti viimeistään alkusyksystä, joten ihan hoppu tässä ei ole. Työsuhde on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta olemme valmiit kuuntelemaan muitakin ehdotuksia. Todistukset eivät ole meille tärkeitä, vaan se mitä osaat ja millainen olet, joten laitathan myös työnäytteesi kuntoon ihan viimeisen päälle.

Viimeaikaista arkeamme Instagramissa