Rekry – Projektipäällikkö

Groteski koostuu luovista suunnittelijoista ja pirun kovista koodareista, joten lopputuloksena syntyy väkisinkin näyttäviä visuaalisia toteutuksia ja vaikuttavia verkkoratkaisuja.

Idearikkaan toimintamme perustana on yksinkertaisesti se, että viihdymme töissä ja toistemme kanssa.

Haemme projektipäällikköä

Mainostoimisto Groteski hakee aktiivista kasvua ja toiminnan kehittymistä. Groteski koostuu luovista suunnittelijoista, pirun kovista koodareista ja organisoituneista projektipäälliköistä, jotka pitävät huolen ettei asiakas suuntaa markkinoinnissaan pitkin pientareita. Asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkeää, joten läpinäkyvyys prosessin kaikissa osa-alueissa on itsestäänselvyys. Toimistomme sijaitsee Mikkelissä, mutta töitä tehdään etänä Porvoossa ja Jyväskylässä, ehkä kohta myös jossain muualla?

Haussa on tyyppi, joka pystyy pitämään asiakasprojektimme organisoituna. Osaat aikatauluttaa ja hahmottaa kokonaisuuksia, sekä et päästä pieniäkään projekteja lipsahtamaan käsistäsi. Meille kaikki työt ovat yhtä tärkeitä. Olet hyvä kommunikoimaan ihmisten kanssa, sillä joudut Groteskilla olemaan yhteydessä asiakkaisiin projektien yksityiskohdista ja pystyt myös luomaan luottamuksen ilmapiirin asiakkaan kanssa. Tarpeen tullen uskallat sanoa topakasti vastaan ja perustella oman kantasi, jos asiakkaan tai meidän oma toimintamme sinun mielestäsi sitä vaatii.

Katso sivultamme, millaisen porukan kanssa voit päästä tekemään hommia: https://groteski.fi/yritys/
Huolehdimme myös porukkamme hyvinvoinnista ja osaamisesta jatkuvasti.

Tällaisia asioita toivomme sinulta:

  • Sinulla on kokemusta mainostoimiston tai muun vastaavan toimijan projektien vetämisestä
  • Olet hyvä tyyppi joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Sinulla on organisoitunut ote erikokoisten projektien hallintaan
  • Omaat kyvyn ymmärtää asiakkaita ja heidän tarpeitaan
  • Sinulta löytyy edes vähän kokemusta sähköisistä projektinhallintajärjestelmistä ja pilvipohjaisista työkaluista (o365/GSuite)
  • Verkostot pääkaupunkiseudulla, sekä myyntihenkisyys ovat plussaa

Työ alkaa tammikuun 2022 aikana. Palkkaus 3200 – 4000 €/kk.

Hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen [email protected]
Lisätietoja voi kysyä Jannelta: [email protected] tai 045 3544 244.