Suomen Jonas Oy on valmistanut ja markkinoinut hengitysilmanlämmittimiä, sekä hengitysilmansuojaimia 1980-luvulta lähtien. Tuotteet on heidän itsensä suunnittelemia ja patentoituja.

WooCommercella verkkokauppa helpottamaan tilausten käsittelyä

Suunnittelimme ja toteutimme Suomen Jonas Oy:lle WooCommerce-verkkokaupan, jonka ensijaisena lähtökohtana oli olla helppokäyttöinen sekä asiakkaalle kuin myyjällekin. Hengitysilman lämmittimet ja -suojaimet ovat  suurimmalle osalle ihmisistä melko tuntemattomia. Potentiaalisen asiakkaan vieraillessa verkkokaupassa tulee hänen saada helposti ja nopeasti tietoa tuotteista ja niiden toiminnasta, muuten saattaa ostopäätös jäädä tekemättä. Verkkokaupan selkeydellä ja yksinkertaisuudella pyrimme helpottamaan asiakkaan asiointia kaupassa.

Kauppa on myös WooCommercelle tutulla tavalla helppo ylläpitää, ilman ulkopuolisia henkilöitä. Tuotteiden tietoja ja varastosaldoja on helppo muokata ja seurata. Uusia tuotteita saa nopeasti lisättyä ja myynnistä poistuneita malleja poistettua. Tärkeimpänä ominaisuutena on osoitekorttien automaattinen luonti, kauppiaan ei tarvitse kuin painaa yhtä painiketta ja osoitekortti tulostuu .pdf tiedostona, josta sen voi helposti tulostaa suoraan oikeassa koossa. Osoitekorttien tiedot myös tallentuvat lähetysten toimittajan järjestelmään, joten pakatut ja laputetut paketit voi pudottaa suoraan pakettien vastaanottopisteelle, ilman että toimipisteessä pitää jonottaa ja odottaa jokaisen lähetyksen rekisteröintiä erikseen.

Katso myös nämä