Parturi-kampaamo Ahotie on näkynyt Mikkelin katukuvassa jo 1920-luvulta saakka. Ahotien arvot ovat pysyneet samoina kaikkina vuosikymmeninä; Hiusalan osaaminen, hyvä asiakaspalvelu, jatkuva kehittyminen, innovointi sekä työtä pelkäämätön ote yrittäjyyteen.

Groteski hahmotti nopeasti ja ammattitaidolla meidän asiakasmatkan, se oli ratkaisevaa verkkosivujen suunnittelussa.
Olemme tyytyväisiä työn sisältöön sekä ulkoasuun.
Suosittelen

Yrittäjä, Minna Mäki

Nettisivujen suunnittelu ja toteutus

Ahotien nettisivut kokivat täydellisen muutoksen keväällä 2018. Vanha sivusto oli palvellut hyvin, mutta tullut selkeästi teknisesti ja ulkoasullisesti tiensä päähän. Tarve oli moderneille ja selkeille nettisivuille, joilla Ahotie voi helposti markkinoida omia palveluitaan ja osaamistaan. Tärkeänä tekijänä nettisivujen suunnittelussa on ollut erityisesti mobiiliyhteensopivuus, sillä iso osa kävijöistä vierailee sivustolla mobiililaitteella.

Ahotie mobiilikortti

Nettisivujen uudistuksen myötä Ahotiellä oli tarve uudistaa olemassa oleva mobiilisovellus vastaamaan uusittua ulkoasua. Vanhaa sovellusta ei kuitenkaan pystytty hyödyntämään, vaan päädymme kehittämään Ahotielle täysin uuden sovelluksen. Sovellus toimii natiivisti Android- ja iOS-laitteilla ja on ladattavissa niiden sovelluskaupoista.

Sovelluksella Ahotien asiakkaat voivat kerätä ”leimoja” käynneistään ja hyödyntää niistä saatavia etuja. Sovelluksesta pääsee siirtymään helposti myös nettiajanvaraukseen.

Katso myös nämä