Mainontaa seudun yritysten hyväksi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n tavoitteena on lisätä Mikkelin alueen elinvoimaa auttamalla yrityksiä menestymään erilaisten hankkeiden ja kehitysprojektien avulla.

Lähtökohta

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy auttaa ja neuvoo sekä kehittää seutukunnan yrityksiä yli 40 ammattilaisen voimin. Mikseillä on jatkuvasti käynnissä erilaisia hankkeita ja kehitysprojekteja vuonna 2020 lähes 30 miljoonan arvosta. Kehitysyhtiö kilpailutti mainostoimistopalvelut keväällä 2019 ja Groteski voitti osa-alueista graafisen suunnittelun ja verkkosivujen suunnittelun ja toteutuksen. Sopimuskausi on 2+2 vuotinen, josta otettiin käyttöön kaksi optiovuotta keväällä 2021.

Ratkaisu

Miksein hankkeet ja kehitysprojektit ovat hyvin monimuotoisia ja erilaisia. Ne voivat kohdistua yrityksiin, kansainväliseen toimintaan ja vientiin, neuvontaan tai vaikkapa erilaisiin yhteistyöhankkeisiin esim. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:n kanssa. Korona-aika muutti Miksein toimintaa ainakin hetkellisesti melkoisesti, sillä voimavaroja oli siirrettävä yritysten auttamiseen ja neuvontaan.

Groteski on muutoksissa mukana ja reagoimme nopeasti erilaisiin vaihtuviin tilanteisiin ja haasteisiin. Tiiviillä yhteistyöllä olemmekin saavuttaneet hienoja kampanjoita ja tehneet upeita kokonaisuuksia, materiaaleja ja verkkosivuja. Toimeksiannot voivat tulla muutaman tunnin varoitusajalla, mutta siihen olemme tottuneet ja pystymme hyvällä projektinhallinnalla varautumaan äkillisiin tilanteisiin ja tarpeisi