Kestäviä ja tyylikkäitä hirsikoteja

Mikkeliläinen rakennusliike Kenora Oy rakentaa tyylikkäitä, terveellisiä ja turvallisia hirsikoteja, joiden suunnitteluun halutaan ottaa asiakas aktiivisesti mukaan alusta lähtien.

Lähtökohta

Kenora rakentaa ekologisia, terveellisiä, korkealaatuisia ja tyylikkäitä hirsikoteja, joiden suunnitteluun uuden kodin tuleva omistaja saa osallistua aktiivisesti. Rakentamisen kasvavat vaatimukset ja mm. asiakkaiden yksilölliset toiveet halutaan ottaa huomioon parhaalla mahdollisella tavalla, siksi yhtiötä pitää kehittää jatkuvasti pitkälle tulevaisuuteen katsoen.

Vaikka yritys on nuori niin Kenora on kasvanut vauhdilla ja verkkosivut eivät enää vastanneet nykyhetkeä eivätkä myös olleet teknisestikään ajantasalla.

Ratkaisu

Haastoimme asiakasta miettimään tulevaisuuttaan brändin ja markkinoinnin lähtökohdista. Mietimme yhdessä, kuinka niitä tulisi kehittää ja kuinka brändin vahvistaminen vaikuttaa markkinointiin. Asuntoja pitää saada esiteltyä tyylillä ja kaupaksi tehokkaalla tavalla ja verkkosivusto on siinä tärkeä osatekijä.

Verkkosivustossa panostettiin erityisesti selkeään ja raikkaaseen visuaaliseen ilmeeseen sekä laadukkaisin kuviin. Myös rakenteilla ja myynnissä olevat kohteet tuli löytyä helposti ja selkeästi. Kenora haluaa panostaa terveelliseen asumiseen ja turvalliseen ostamiseen, joten sivustolta löytyy mm. asunnon ostajan polku.

Suunnitelmien valmistuttua lähdimme kehittämään verkkosivuston rautalankamallia asiakkaan hyvin mietittyjen toiveiden pohjalta. Mallin valmistuttua ja asiakkaan sen hyväksyttyä teimme ensimmäisen vedoksen sivuston ulkoasusta ja se onnistuikin heti niin hienosti, että pääsimme tekemään sivustoa demoympäristöömme ja kohta asiakkaalla olikin jo sivusto tutkittavana. Muutamat korjaukset, tekstien tarkistukset ja lopullisten kuvien paikalleen laitto, niin verkkosivu oli julkaisua vaille valmis. Aikataulu oli kokonaisuudessaan melko tiukka, mutta saimme sivuston julkaistua aikataulussa.

Verkkosivu-uudistuksen lisäksi teimme logon ja ilmeen päivityksen sekä suunnittelimme asuntoesitteiden visuaalisen ulkoasun. Lisäksi olemme käyneet valokuvaamassa kohteita ja ottamassa videokuvaa drone-kuvauskopterilla.