Design Pylsy on ollut kotimaisen ajattoman tyylin, sekä skandinaavisten selkeiden linjojen vaalija jo vuodesta 1988. Yritys on muovautunut yrittäjän Anu Pylsyn ympärille, sekä hänen näköisekseen vuosikymmenten aikana. Kunnioitettavasta elinkaaresta huolimatta Design Pylsy ei ole jämähtänyt toiminnoissaan paikalleen. Uuden vuosikymmenen kynnyksellä Design Pylsy on uudistumassa ja tarina jatkuu.

Groteski auttoi ja ohjeisti meitä ammattitaitoisesti kotisivujen ylläpidossa niin, että maallikkokin ymmärsi. Neuvoi todella kärsivällisesti puhelimitse verkkokauppa-asioissa, kun projekti eteni. Heitä oli helppo lähestyä ja edelleen voimme ongelmatilanteissa kääntyä Groteskin puoleen ja pyytää apua. Iso kiitos tästä kaikesta heille!

Toimitusjohtaja, Any Pylsy

Moderni skandinaavinen verkkokauppa tarinaa jatkamaan

Design Pylsy on omalla tavallaan edelläkävijä suomalaisessa verkkokaupassa. Heillä on pieneksi käsityöläisyrityksesi ollut hämmästyttävän pitkään verkkokauppa käytössä yhtenä myynnin työkaluna. Asiakkaiden ja asiakaspalvelun siirtyessä yhä enemmän ja enemmän verkkoon toi se omat haasteensa vanhalle verkkokauppa-alustalle.

Ajan ja yrityksen uudistuessa Design Pylsylle tuli tarve verkkokaupalle, joka näyttää ja huokuu ajatonta klassista skandinaavista tyyliä, kuten muukin yritys. Ulkoisen ilmeen lisäksi oli toivottua, että verkkokauppa-alusta vastaa paremmin asiakkaiden tarpeisiin julkaisusta eteenpäin. Verkkokauppa on rakennettu skaalautuvaksi yrityksen toiminnan ja asiakaskunnan kasvaessa.  Esim. uusia toimitus- ja maksutapoja saadaan aktivoitua helposti tarpeen ilmetessä.

Katso myös nämä