Oi onnellisuutta!

,

Kiitos iloisista onnentoivotuksistanne aloittaessani nyt täällä Groteskilla. On ollut hurjan kiva tulla ja tuntea itsensä tervetulleeksi tähän huipputiimiin.

Aloin pohtimaankin tätä omaa onnellisuuttani – on se elo vaan aika huisaa…

Lapsuuteni vietin Juvalla, yrittäjäperheen kuopuksena. Opiskella olen saanut monipuolisesti (mm. puuseppä, merkonomi, MAT, painopinnan valmistaja, yhteisöpedagogi). Koti täällä juuri sopivan kokoisessa kaupungissa, jossa vapaa-ajalla voi nauttia upeista maastoista, mökkeilystä, kulttuurielämyksistä tai vain uppoutua hyvän kirjan ääreen. Erilaiset työpaikat (mm. asiakaspalvelua, mainostoimistoja, koulutus-/TKI-organisaatio ja nuorisotyö) ovat myös olleet ihan huikeita kokemuksia.
Suurin onni kuitenkin olette kaikki te huipputyypit, joiden kanssa saan jakaa arjen & juhlan; suku, ystävät, tuttavat, työyhteisöt, ja mikä rakkainta – oma perhe + koira.

Nähdään – toivottavasti pian, töiden tai vapaa-ajan merkeissä. Tule moikkaamaan minua asemalle!

-Tuula Valjakka


Meillä Groteskissa tärkeää on olla onnellinen, se tarkoittaa sitä, että jokainen saa olla ihan oma itsensä.

Pyrimme luomaan ilmapiirin, joka tukee onnellisuutta sekä aitoutta. Aitous ja ja läpinäkyvyys kaikessa toiminnassamme osoittavat sen, että meihin voi luottaa. Niin työpaikkana kuin töiden tekijöinä.

Tuula eli tuttavallisemmin Tupu on täydellinen osa porukkaamme. Olemme onnellisia, että saimme pikaisesti noin valmiin ammattilaiseen, jolla on pitkä kokemus alalta ja monenlaisia yhteyksiä erilaisiin yrityksiin ja yhteisöihin. Tupu vahvistaa edelleen graafisen suunnittelun osaamistamme. Ja olemmehan me Tupun kanssa tuttuja jo pitkältä ajalta, sillä olimme samassa toimistossa melkoisen monta vuotta.

Tervetuloa Tupu vielä kerran onnelliseen porukkaamme!

-Jyrki Suvimaa