Ne paremmat WordPress-nettisivut

Nettisivut, kotisivut, verkkosivut, rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta joka tapauksessa ne ovat yritykselle tärkeä, ellei jo tärkein asiakaspalvelukanava. Etsitään nettisivuilta palveluja, yhteystietoja tai vaikkapa vain tutustutaan yleisesti nettisivuihin tulee sivuston olla sellainen joilla vierailija viihtyy ja löytää etsimänsä.

Miksi WordPress?

Groteski on tehnyt nettisivuja WordPress-julkaisujärjestelmällä yrityksen perustamisesta lähtien. Tämän lisäksi WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Mikään julkaisujärjestelmä ei ole täydellinen, jos sitä ei ole rakennettu oikein. Vuosien aikana olemme hioneet nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen toimivaksi kokonaisuudeksi. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja meidän erikoistuminen suunnitteluun, sekä tekniseen toteutukseen mahdollistaa nämä paremmat WordPress-nettisivut. Groteskin asiantuntemuksen ja pitkälle hiotun prosessin ansiosta nettisivujen hinta pysyy myös kohtuullisena. Nettisivujen pohjana toimii täysin omaa käsialaa oleva WordPress teema, jonka ansiosta jokaisesta nettisivusta saadaan täysin asiakkaan näköinen, kompromisseja ei tarvitse tehdä.

Helppokäyttöinen

WordPress-nettisivuja on erittäin helppoa ylläpitää. Emme jätä ketään kuitenkaan oman onnen nojaan, vaan sivujen valmistuttua pidämme asiakkaalle kattavan koulutuksen sivujen päivittämisestä ja varmistamme, että sivujen ylläpito on jatkossakin vaivatonta.

Monipuolinen ja laajennettavissa

Alusta asti hyvin rakennettu WordPress-nettisivusto takaa laajennettavuuden ja skaalautuvuuden yrityksen liiketoiminnan mukana.

Avoin ja siksi ilmainen

WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on ilmainen. WordPressin ydintä kehitetään jatkuvasti turvallisemmaksi satojen kehittäjien toimesta. Avoimuus tuo myös turvaa jatkosta, sillä valitessasi WordPress-julkaisujärjestelmän et jää toimittajaloukkuun.

Teknisesti hakukoneoptimoitu

WordPress on kehitetty hakukoneita silmällä pitäen ja meillä toteutetut nettisivut sisältävät aina teknisesti kaikki hakukoneoptimointiin tarvittavat työkalut valmiiksi säädettynä.

Referenssejä internetistä

Alla näytteitä nettisivuista, joita kelpaa ylpeydellä esitellä. Jokaisella asiakkaalla on oma tarinansa. Kukin on uniikki itsensä, eikä yhtä samanlaista asiakasta tai projektia ole olemassa.