Muutos ja muutto!

,

 

Muutos on mahdollisuus. Groteskissa on tapahtunut monenlaista kesän ja alkusyksyn aikana. Päätimme kevään henkilömuutosten jälkeen suunnata kurssiamme selkeästi digiosaamisen suuntaan. Yritykset tarvitsevat jo nyt nettisivuilleen mm. myyntityökaluja ja erilaisia pienimuotoisia ohjelmia ja me haluamme vastata tuohon tarpeeseen.

Myös digimaailma tarvitsee ammattimaista graafista suunnittelua, joten konseptimme on ainutlaatuinen. Mainostoimisto, joka pystyy tarjoamaan myös digitaaliset palvelut ”koodista lähtien”. Unohtamatta tietenkään perinteisiä mainostoimistojen tarjoamia palvelua: ammattimaista graafista suunnittelua, laadusta tinkimättä. Mikkeli, Etelä-Savo ja lähikaupungit ovat niitä alueita, joilla tulemme näkymään entistä enemmän. Olemme kuitenkin saaneet mukavasti jalansijaa pääkaupunkiseudulla ja se onkin suunta jonne myös tulevaisuudessa tähtäämme.

Alkusyksy on ollut työntäyteinen, joten olemmekin palkanneet lisäkädet vahvistamaan graafisen suunnittelun osaamista. Andrei Turró aloitti graafisena suunnittelijana 3.10. Lisäksi meille on aloittamassa MAMK:n harjoittelija, joka tulee vahvistamaan digiosaamisen puolta. Ja eihän sitä tiedä, vaikka työt jatkuisivat harjoittelun jälkeenkin. Kaikki tekijämme ovat paikalla päivittäin kokopäivätoimisesti, eikä meillä ole keksittyjä työnimikkeitä tai esim. toiminimellä toimivia suunnittelijoita.

Olemme saaneet kiitosta (omalaatuisestakin) linjastamme vähän kaikessa. Tästä hyvä esimerkki on viimeisin työnhakuprosessi. Emme tyytyneet kliseiseen kuvatoimistokuvaan tyhjästä työpöydästä vaan teimme oman näköisen kampanjan. Se poikikin yli 50 hakemusta. Lisäksi erityismainintoja on tullut siitä, että työmme eivät näytä keskenään samanlaisilta ja pysymme hyvin sovituissa aikatauluissa.

Facebook sivumme näyttää mukavalta, vaikka itse sanonkin. On monenlaista työnäytettä välimeren laivoista ruokatapahtumien ilmeeseen ja vähän kaikkea siltä väliltä. Käyhän tutustumassa ja saa sivusta tykätäkin.

Ja mitä tuohon alussa mainitsemaani muutokseen tulee, niin lisää on tiedossa. Suunnittelemme parhaillaan sisustussuunnittelijan kanssa remonttia toimistoomme, eikä sen osoite ole sama kuin nykyinen. Lupaan, että tulevan toimistomme paikka tulee herättämään mielenkiintoa, ihmettelyä ja varmasti myös oudoksumista mutta meistä paikka on aivan loistava.

Meitä saa edelleen tulla vaikka ihan moikkaamaan. Tervetuloa tutustumaan Andreihin tai vaikka kyselemään uusimmista digimaailman kuulumisesta. Kahvit keitämme ja pullaakin tarjoamme jos…no, jos nyt pullaa sattuu olemaan.

Jyrki Suvimaa