Groteski on lasten ja
nuorten puolella

Muistatko miltä lapsena kesän ensimmäisen uimareissu aina tuntui? Jännitys rummutti rinnassa matkalla rantaan, isoveljen liian isot kesäkengät lonksui jaloissa, järveen juostiin – ja juostessa piti huutaa. Huulet sinisinä, lapsuuttaan kimakalla äänellä vakuutettiin sitten kuinka ”ei oo yhtää kylmää”.

Entä muistatko tunteen, kun lumisodan jäljiltä sisälle lämpimään tullessa poskia kuumotti, nenä vuosi, märät lapaset ripustettiin hellan koukkuun kuivumaan, äiti lämmitti kaakaota ja voiteli leivän, taustalla radio vuodatti sodista, sairauksista ja muista murheista, joista me lapset ei ymmärretty. Ei tarvinnut ymmärtää.

Onnellinen lapsuus lapsen oikeus ja aikuisen velvollisuus

Lapsuus on ainutkertaista ja mittaamattoman arvokasta. Elämää ei voi kelata. Elämässä ei palata edelliseen jaksoon. Ei tule uutta lapsuutta, eikä uutta nuoruutta. Siksi apua ja tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria tulee ihan aikuisten oikeesti auttaa tässä ja nyt.

Groteski on hyvien puolella

Me Groteskilla arvostamme suuresti teitä, jotka autatte lapsia ja nuoria. Tukeaksemme toimintaanne, me haluamme auttaa teitä – monesti surullisen näkymättömiä sankareita joukossamme. Autamme koska voimme, autamme koska osaamme. Ja tämähän me osataan…

Nettisivut veloituksetta, olkaa hyvät!

Toimivilla nettisivuilla on erittäin suuri merkitys tiedon, tuen ja avun löytymisessä. Ja tässä me voimme kantaa kortemme kekoon. Suunnittelemme ja rakennamme verkkosivut veloituksetta yhdelle valitsemallemme järjestölle/yritykselle/yhdistykselle tms. joka työskentelee pääsääntöisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin, avun tai tuen parissa.

Kustannamme kaupan päälle verkkosivujen ylläpidon vuodeksi eteenpäin, sekä koulutamme sivujen sisältöpäivitykseen.

Voimmeko tukea toimintaanne lahjoittamalla nettisivut juuri teille?

Ilmoitauduthan mukaan 31.1.2020 mennessä kertomalla oheisella lomakkeella toiminnastanne ja nettisivutarpeestanne.

Ehdot

Hakemukset tulee lähettää 3.12.2019 – 31.1.2020 välisenä aikana. Valitulle hakijalle ilmoitetaan 14.2.2020 klo 23.59 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Jos Groteski ei tavoita valittua hakijaa neljäntoista (14) päivän kuluessa on Groteskilla oikeus tehdä uusi valinta. Groteski vastaa palkinnon luovuttamisesta 17.2. – 1.6.2020 välisenä aikana. Palkinnon tarkemmasta luovuttamisesta sovitaan valitun hakijan kanssa erikseen. Groteski valitsee oman näkemyksensä mukaan sopivimman hakijan nettisivun saajaksi ja pidättää oikeuden tehdä valinta parhaaksi katsomallaan tavalla. Valittu hakija ei ole velvollinen ottamaan palkintoa vastaan, eikä sitä voida siirtää toiselle osapuolelle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, muiksi tuotteiksi tai palveluiksi. Osallistuminen on sallittua vain osallistujan ja organisaation omilla tiedoilla. Ilmoittajan tulee olla osallisena mukaan ilmoitettavan tahon toiminnassa joko päättävässä asemassa tai muilla tarvittavilla valtuuksilla. 

Toteutettava nettisivu on laajuudeltaan maksimissaan 8 sivua (etusivu ja 7 alasivua) ja sen arvo on n. 2200€ (alv 0%). Nettisivut voivat sisältää seuraavia ominaisuuksia: yhteydenottolomake, galleria ja/tai blogi. Nettisivujen ilme perustuu valitun hakijan olemassa olevaan graafiseen ilmeeseen, valitun hakijan toiveet huomioiden. Nettisivujen suunnittelun yhteydessä Groteski tekee kaksi vedoskierrosta koskien nettisivujen ulkoasua, jolloin valitulla hakijalla on mahdollisuus kommentoida vedosta. Toisen vedoskierroksen jälkeen Groteski toteuttaa nettisivut tehdyn suunnitelman pohjalta. 

Valittu hakija vastaa nettisivun sisällöstä (tekstit, kuvat, videot) ja sen tuotannosta kokonaisuudessaan. Sisällön tulee olla Groteskin saatavilla viimeistään 1.4.2020. Groteski tarjoaa toteuttavalle nettisivulle yhdeksi (1) vuodeksi nettisivun teknisen ylläpidon, sekä käyttökoulutuksen (kesto 2 tuntia) Groteskin tiloissa tai etäyhteyden avulla valitun hakijan kanssa yhdessä sovittuna ajankohtana. Web-hotellilta vaaditaan täysi yhteensopivuus WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa. Groteski tarvittaessa auttaa web-hotellin sopivuuden selvittämisessä. Valittu hakija vastaa itse web-hotellista, domainista ja niihin liittyvistä kuluista. Groteski ei myöskään vastaa muista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista. 

Ottamalla palkinnon vastaan valittu hakija vapauttaa Groteskin myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Hakemuksen jättäneitä ei lisätä rekisteriin. Groteski tuhoaa kaikkien osallistuneiden tahojen tiedot palkinnon luovutuksen jälkeen. Osallistumisen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään vain valitun hakijan tavoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin tai jaeta kolmansille osapuolilla. 

Groteski ei vastaa hakemuksista, jotka eivät teknisistä syistä tai muista ongelmista johtuen ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot.

Mainostoimisto Groteski Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa. Groteski pidättää oikeuden keskeyttää valinnan milloin tahansa ilman erillistä ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta. Hakijoilla ei ole oikeutta valittaa päätöksestä.

Voit lukea ehdot myös täältä.

Hae nyt!

Organisaation perustiedot


ilmoittajan tiedotToiminta


Miksi te?