Mikä ihmeen Groteski?

Groteski on adjektiivi joka tarkoittaa kohtuutonta ja liioiteltua, jopa irvokasta. Groteski on myös päätteetön kirjasintyyppi eli fontti, esimerkkinä kaikkien tuntema Helvetica. Groteski tarkoittaa myös koristeaihetta, jossa esiintyy symmetrisesti ihmishahmoja, eläimiä, köynnöksiä ja kukkia. Groteski on näiden lisäksi myös mahdottoman hyvä mikkeliläinen mainostoimisto.

Meistä on mukava ottaa haasteita vastaan, haluamme oppia uutta ja kehittyä. Työpäivämme koostuu fonteista, koodista, kahvihetkistä, palavereista, kuvista, sanoista ja usein myös uunituoreesta pullasta. Haluamme, että sinä olet osa päiväämme, joten olet tervetullut milloin tahansa piipahtamaan toimistollamme, Mikkelin rautatieasemalla!

Millainen porukka olemme?

Vie hiiri kuvan päälle, tai kosketusnäytöllisellä laitteella klikkaa kuvaa ja lue jokaisesta groteskilaisesta lisää.

Jyrki Suvimaa
TOIMITUSJOHTAJA, AD

Jyrki Suvimaa

Jyrkin pitkäaikainen haave omasta mainostoimistosta toteutui kun Mainostoimisto Groteski syntyi elokuussa 2012.  Jyrkin kädenjälki näkyy etenkin Groteskin perussuunnittelussa kuten logoissa ja yritysilmeissä ja hän vastaa toimiston tasosta ja laadusta. Eniten Jyrkiä työllistää kuitenkin toimiston johtaminen, palaverit ja päivittäisten asioiden hoitaminen. Kyllä “hommat hoituu”!

Janne Tallqvist - Groteski
WEB-KEHITTÄJÄ

Janne Tallqvist

Janne kuvitteli teknillisen yliopiston opintojen vievän hänet liian hyväpalkkaiselle ja perinteiselle diplomi-insinoorin uralle, mutta toisin kävi. Henkilökohtaiset kiinnostukset ajoivat Jannen yrittäjyyden pariin Porvoosta lappeen Rannan kautta Mikkeliin. Ja erittäin hyvä niin. Jannen sekalainen osaaminen ulottuu aina web-kehityksestä palvelinpuolen ratkaisuihin ja sosiaalisen median integraatioihin.  Töiden ulkopuolella Janne puljaa monenlaisten asioiden parissa. Ruoan hifistelystä, lasketteluun ja rc-autoiluun. Legot, viski ja ruoka-aineiden pilkkominen on Jannen mielestä parasta koskaan.

Sami Tarkiainen - Groteski
WEB-KEHITTÄJÄ

Sami Tarkiainen

Sami on paljasjalkainen mikkeliläinen, joka kävi hakemassa vauhtia uralleen lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Vapaa-aika menee RC-autojen kanssa säätäessä, pyöräillessä, kuntosalilla ja tällä hetkellä erityisesti oman talon rakentamisessa. Groteskilla Samin osaaminen keskittyy web-kehitykseen ja sen moniin eri osa-alueisiin. Erityisesti julkaisujärjestelmät ja verkkosivustojen tyylimäärittelyn eli CSS:n Sami osaa vaikka unissaan.

Ada-Sofia Nieminen - Groteski
Graafinen suunnittelija

Ada-Sofia Nieminen

Ada on entinen Rovaniemeläinen tarjoilija, joka lähti etsimään elämäänsä uutta sisältöä Kouvolasta. Korkeakouluopinnot Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa kestivät neljä vuotta ja uusi jänskä työ toi seuraavaksi junalla Mikkeliin. Kokemusta graafisesta suunnittelusta Adalla on lähinnä erilaisista kuvitushommista ja jos kaikki muu onkin uutta ja ihmeellistä, niin työskentely juna-asemalla on vanhan toistoa. Adan salainen taito on kirjoittaminen ja salainen haave nukkua joka aamu ainakin tunti pidempään.

Tuula Valjakka - Groteski
GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Tuula ”Tupu” Valjakka

Tutustu toimistoomme

Viimeaikaista arkeamme Instagramissa