Groteski Raahen kaupungin kumppaniksi!

,

Groteski on valittu valtakunnallisessa tarjouskilpailussa Raahen kaupungin mainostoimistoksi yhdessä raahelaisen WTF Desing -mainostoimiston kanssa.
Kilpailukseen osallistui merkittävä määrä mainostoimistoja ympäri Suomen, joten jälleen saimme huomata, että tekemisemme on hienolla tasolla. Kilpailutus tapahtui jo keväällä ja 2+2 -vuotinen sopimus allekirjoitettiin kesällä. Kiireiden takia yhteistyö pääsee starttaamaan vasta nyt syksyllä, joten nyt on hyvä hetki myös kertoa tästä mukavasta asiasta.
Alla oleva kuva ja artikkelikuva: Henri Ylikulju.

Kuntamarkkinointi on meille tuttua juttua, mutta erityisen mukavan tästä asiakkuudesta tekee sen, että Raahe on meille melko tuntematon.
Ajattelemme, että tuntemattomuus on vain etu. Emme tunne rannikkoseudun elämää ja Raahea, jolloin ideat ja ajatukset voivat olla hyvinkin tuoreita ja erilaisia täältä Savosta päin katsottuna. Odotamme innolla ja mielenkiinnolla, mitä kaikkia hienoja töitä ja kampanjoita pääsemme tekemään ja tutustumaan muutenkin Raahen kaupunkiin ja koko seutukuntaan!

”Raahe (ruots. Brahestad) on Suomen luoteisrannikolla Perämeren rannalla sijaitseva kaupunki. Raahe sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnan länsiosassa, ja on Raahen seutukunnan keskus. Kreivi Pietari Brahe perusti nimeänsä kantavan kaupungin vuonna 1649 kaupankäynnin edistämiseksi. Raahesta kehittyi merkittävä satama-, koulu- ja teollisuuskaupunki. Oman erikoisleimansa kaupungille antaa aivan kaupungin keskustaan liittyvä Vanha Raahe eli Puu-Raahe, joka on yksi parhaiten säilyneistä suomalaisista 1800-luvun puukaupungeista.” Lähde: Wikipedia

Käy tutustumassa tarkemmin idylliseen Raaheen!

 

Kuva: Tiina Lämsä
Kuva: Tarmo Somero
Kuva: Saara Böök
Kuva: Saara Böök