Groteski <3 norpat - ryhdyimme norppakummiksi

,

Olemme jo reilun vuoden ajan kehittäneet aktiivisesti ja suunnitelmallisesti yritystoimintaamme parempaan ja tehokkaampaan suuntaan. Osana tätä kehitystä olemme myös pohtineet yrityksemme tulevaisuutta; arvoja ja visioita.

Monet kilpailijoistamme nostavat esille paperinkierrätyksen, tuotteiden ja palveluiden ostamista moraalisesti sekä ekologisesti “oikeista” paikoista. Me pidämme tätä itsestään selvyytenä. Kierrätämme paperimme ja pyrimme samalla mahdollisimman vähäiseen paperin käyttöön. Olemme myös mm. ostaneet suurimman osan tietokoneistamme käytettynä.

Nyt koemme, että on aika ottaa seuraava konkreettisempi askel. Askel jolla me myös aktiivisesti annamme takaisin luonnolle. Keskustelimme, mikä olisi Groteskin näköinen ja oloinen tapa tehdä hyvää ja mieluusti ihan lähiseudulla. Elämme ja asumme keskellä Järvi-Suomea, joten kaikista mahdollisuuksista eniten esiin nousi kaikille tuttu Saimaan norppa.

Olemme päättäneet sitoutua norppien suojeluun lahjoittamalla joka kuukausi 5 € jokaista yrityksemme työntekijää kohden. Tämän blogin kirjoitushetkellä se tekee yhteensä 25 € kuukaudessa. Tällä tavoin norpat pääsevät myös nauttimaan kasvuhakuisuudestamme. Toivottavasti meillä työskentelee viimeistään ensi vuonna kaksi uutta tekijää, sillä se auttaa myös norppia.

Lisää norppien suojelusta voit lukea WWF:n sivuilta. Liity sinäkin mukaan pelastamaan tämä erittäin uhanalainen laji sukupuutolta!

Kuva: SLL/Eero Korhola