Groteski jatkaa Mikkelin kumppanina!

,

Groteski on valittu Mikkelin kaupungin sopimuskumppaniksi 1+1 vuoden sopimuksella, ainoana eteläsavolaisena toimistona sekä toiseksi kahdesta mainostoimistosta. Pääsemme siis jatkamaan jo kolme vuotta kestänyttä kumppanuutta ja kehittämään kaupungin brändiä vieläkin paremmaksi. Kilpailutus oli valtakunnallinen, sillä se ylitti kansallisen kynnysarvon, joten pidämme valintaamme entistä arvokkaampana ja hienona saavutuksena. Mukana oli yhteensä 16 mainostoimistoa, myös isoja ja tunnettuja tekijöitä.

Olemme saaneet tehdä viimeisen kolmen vuoden aikana monen erilaisen hankkeen, tapahtuman tai kampanjan ilmeitä ja materiaaleja. Mm. tunnettu lastentapahtuma Hulivili-karnevaali sai uuden ilmeen ja verkkosivut pari vuotta sitten ja uimahallit uudet tuunatut logot. Olemme luoneet graafisen ohjeiston mukaisia autoteippauksia, paperikasseja, bannereita, Suomenniemen tapahtumaesitteet, messuseinäkkeitä, Waltti-korttiautomaattien teippaukset ja monta muuta mukavaa isompaa ja pienempää suunittelutyötä. Iso ja erilainen kokonaisuus oli viime vuoden lopulla toteutettu monikanavainen markkinointikampanja työvoiman ja yrittäjien saamiseksi Mikkeliin ja seutukuntiin.

Odotamme innolla tulevaa ja annamme kaikkemme, että Mikkeli on jatkossakin entistä elinvoimaisempi ja houkuttelevampi kaupunki!