Graafista suunnittelua ja uuden luomista

Graafinen suunnittelu rinnastetaan usein yritysilmeen tai logon suunnitteluun. Se on oikeastaan paljon laajempi käsite.  Wikipediassa graafisesta suunnittelusta on oma määritelmänsä, mutta käytännön elämässä se on myös paljon muuta. Asiansa osaavalle mainostoimistolle taidokas, kekseliäs ja laadukas graafinen suunnittelu on kunnia-asia, joka toimii mm. mainosten, nettisivujen, logosuunnittelun pohjana. Se antaa toimistolle sielun ja olemuksen, määrittelee toimiston maineen ja aseman.

Groteski luo ja suunnittelee

Yritysilme

Yritysilme on paljon muutakin kuin vain logo. Yrityksen henki ja idea tulee olla helposti tunnistettavissa yrityksen kaikesta viestinnästä, sen lisäksi sen tulee yksinkertaisesti näyttää hyvältä ja yritykselle sopivalta. Brändin pitää olla niin sanotusti kunnossa. Brändiin kuuluu yritysilmeen lisäksi myös yrityksen esittämä viesti ja kokemus yrityksen tarjoamasta palvelusta. Kuuntelemme asiakasta herkällä korvalla, joten ymmärrämme yrityksen tarpeet alusta saakka. Yhteistyöllä saadaan aikaan vaikuttavaa ja kestävää jälkeä!

Printti ja taitto

Printti ei ole kuollut, se on vain muuttunut lehti-ilmoitusten kulta-ajasta vahvaksi viestinnän osa-alueeksi. Printtiä varten tarvitaan hyvin tehty taitto, jotta vältytään mahdollisilta virhellisiltä painoksilta painatusta tilatessa. Meillä hallitaan taittaminen, oli kyseessä sitten pieni ilmoitus tai suurempi kirja. Autamme myös etsimään oikeat kumppanit painatusta varten, sillä meillä on vuosien mittaan kertynyt laaja alihankkijaverkosto.

Markkinointi ja mainonta

Teemme mainoksia, olemmehan sentään mainostoimisto, mutta osaamme myös markkinoida. Uskallamme myös väittää, että ymmärrämme mikä ero on markkinoinnilla ja mainonnalla, sillä niitä näkee usein käytettävän ristiin tai synonyymeinä toisilleen. Erityisesti markkinointi sosiaalisessa mediassa on lähellä sydäntämme.

Video- ja valokuvaus

Kuvia, kuvia, kuvia! Videot ja valokuvat ovat nykyään puoli sisältöä. Oli kyseessä sitten nettisivu, verkkokauppa tai ihan vaikka ilmoituksen taitto. Kuvia tarvitaan aina oli se sitten stilliä tai liikkuvassa muodossa.

Kuvitukset

Meillä osataan piirtää! Ja vielä ihan perinteisesti kynällä, tussilla, maalaamalla, tai sitten modernisti tietokoneella. Olethan rohkeasti yhteydessä kuvitustarpeisiisi liittyen ja katsotaan, mitä me voimme tehdä. Ja kyllähän me voimme!

Kirjoittaminen, copywrite

Jos videot ja valokuvat ovat puoli sisältö niin kirjoitettu teksti on se toinen puolikas. Yleisesti kirjoitetusta tekstistä puhutaan termillä copywrite tai vain copy. Kirjoitetun sisällön tuottamisen tueksi tarjoamme yhteistyökumppanimme Marika Lehdon palveluita.

Referenssejä kuvien ja värien maailmasta

Alla näytteitä graafisen suunnittelun jäljistä, joista olemme erityisen ylpeitä. Jokaisella asiakkaalla on oma tarinansa. Kukin on uniikki itsensä, eikä yhtä samanlaista asiakasta tai projektia ole olemassa.